Contoh Geguritan ” Sekolahku “


Kiye sing nggawe nyong dhewek loh, apik ra? jhahahahaha😀 . Aja klalen komentar neng ngisor ya !:mrgreen:

“Sekolahku”

 

Bangunanmu kang megah

Madeg sakulone alun-alun Purbalingga

Dadi tujuwane siswa-siswa

Sing arep golet ilmu kanggo sangu tuwa

 

Saben dina

Aku tansah ana njero ruanganmu

Ngrungokake piwulange bapak ibu guru

Apa sing kudu digugu lan ditiru

 

Tambah dina tambah marem atiku

Sekolah neng SMA Negeri Satu

Sing kawentar gurune

Sing kawentar prestasine

 

Kinanthi Barru / X MIIA 3

72 thoughts on “Contoh Geguritan ” Sekolahku “

Tinggalkan Komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s